Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

8/11-21: Om sorg og dens følger

Bavnehøj Bibliotek, Kolt-Hasselager Fællesråd og Kolt Kirke inviterer til foredrag: Få gratis billetter ved tilmelding på www.aakb.dk

Søren Hermansen sidder ved tyk træstamme.
Søren Hermansen, tidligere sognepræst i Sorgenfri og teologisk hovedkonsulent på Herrens Veje fortæller om seriens tilblivelse med fokus på sorgen, der rammer familien i serien.

Sorg er kærlighedens pris, siger man. Men hvordan virker sorg og hvad gør den ved os? Bliv klogere på sorg, når Søren Hermansen i stemningsfulde novemberomgivelser tager os med ind i sorg som det menneskelige drama, sorg er. Foredraget er gratis.

Søren Hermansen er tidligere sognepræst og var teologisk hovedkonsulent på den prisbelønnede tv-serie “Herrens Veje”, som foregår i folkekirken.

Hovedpersonen er provst, Johannes Krogh, gift med Elisabeth. De har to sønner, som skulle have trådt videre i familiepræste-skoene, men tilværelsens hjul drejer, og sorgen rammer dem og familien i det hele taget. Et menneskeligt drama, der går ned i de dybeste lag af livet.

Det er ikke en nødvendighed at have set TV-serien

8. november kl. 19-21 på Bavnehøj Bibliotek. Gratis

I november foregår De Dødes Dag. Derfor inviterer Kolt Kirke, Bavnehøj Bibliotek og Kolt-Hasselager Fællesråd til foredrag.