Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Hver fredag: Leg på plejehjem

Fra fredag 29. oktober 2021 og frem er der Leg på Plejehjem på Koltgården. Det foregår fra kl. 10-12 og er et gratis tilbud til alle byens barslende om at tage børnene med og komme og synge og lege sammen med beboerne på Koltgården, Kunnerupvej 196. 

Der er ingen tilmelding og plads til at parkere barnevogne udenfor, ligesom der er pusleplads indenfor – og altid kaffe på kanden.  

Musikværten Nynne skaber et hyggeligt rum med musik og gamle, danske børnesange, så både forældre og ældre kan synge med.
Da Leg på Plejehjem åbnede første gang 29. oktober var der rød løber, rundstykker og kaffe til barslende og beboere på plejehjemmet. SuperBrugsen Kolt havde sponsoreret morgenmad og Hobby Haven kom med en buket blomster