Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Borgermøde 15. november 2018 kl. 19-21 i Lokalcenter Koltgården

Mere end 300 nye boliger i de kommende år! Nye stier, nye veje, nye områder. Meget vil ske. Hvordan synes du, Kolt-Hasselager skal udvikle sig? Flere bofællesskaber, olle-koller, højere bygninger og tættere? Mere erhverv – eller flere steder at mødes?
Det er NU du skal sige din mening. Kom til borgermøde og deltag i en workshop. Det er nemt. Mød op. Vælg dig ind på et emne. Sig din mening.
Sammen med en arbejdsgruppe fra idræts-, borger-, grundejerforeninger, erhvervsliv, kulturinstitutioner og skole tager vi referat fra aftenen og skriver visionen for vores område. Den vision læser kommunen i, når der laves nye planer for vores område.
Vi glæder os til at se dig.