Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

110 boliger på vej på Kolt Østerparken

Brabrand Boligforening og Boligforeningen Århus Omegn har netop annonceret et udbud på bygherrerådgivning i forbindelse med, at de to boligforeninger vil opføre 6 punkthuse på grunden bag ved den lille fredskov tæt ved rundkørslen Kolt Østerparken/Kolt Østervej. Der er tale om cirka 110 boliger, og ifølge lokalplanen, som er fra 2009, kan der opføres boliger i op til 4 etager.

Kolt-Hasselager Fællesråd er ikke kontaktet i forbindelse med projektet. Informationerne kommer fra et linked in opslag fra direktionen i Brabrand Boligforening om at der nu er annonceret et udbud af bygherrerådgivning.

Lokalplanen er der link til her.

Billedet er fra lokalplanen og matcher ikke nødvendigvis sådan som der vil blive bygget.