Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

SKAL I HAVE EN FARVERIG BLOMSTERENG?

Er der en del af dit område, der kan omdannes til en smuk blomstereng? Så kan du ansøge om en portion frø fra Aarhus Kommunes blomsterfrøpulje.

Aarhus Kommune har igennem de sidste 5-6 år været i gang med at omlægge græsplæner og rabatter til mere vilde blomsterenge. Vi fortsætter indsatsen, men vi vil også gerne hjælpe aarhusianerne i gang med at omlægge græsplæner til mere varierede blomsterenge på private arealer.

Derfor kan fællesråd, grundejerforeninger og andre, der vil omdanne græsplæner til blomsterenge, søge om blomsterfrø. Det er en forudsætning, at arealet er offentligt tilgængeligt, og at I selv tager ansvar for at omlægge og passe området.

Læs hvordan her på Aarhus Kommunes hjemmeside