Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

15/11. SIG DIN MENING på borgermøde

Mange nye boliger i de kommende år! Nye stier, veje og nye områder. Hvordan synes du, at Kolt-Hasselager skal udvikle sig? Flere bofællesskaber? Højere bygninger? Mere tæt-lav? Mere erhverv? Eller flere steder at mødes?

Vi har allerede en lokal udviklingsplan version 1.0. Nu skal den opdateres med en ny udgave. Og derfor er der brug for din mening. Det er netop den lokale udviklingsplan, som fællesrådet tager afsæt i, når vi fortæller byråd og kommune, hvordan befolkningen her i området ønsker sig, at deres område udvikler sig.

DU er vigtig og det er nemt at være med. Bare mød op. Vælg dig ind på et emne. Mød andre fra området. Sig din mening. Så skriver vi den udviklingsplan, som kommunen læser i, når der bliver lavet nye planer for vores område.

Ung, gammel eller midt i mellem – vi glæder os til at se dig.

Sted: Folkehuset Kolt-Hasselager, Kunnerupvej 196.

Tid: 15. november 2022 kl. 19.

Dørene lukker, når der ikke er plads til flere i salen.