Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Gå til køkkenhave på en nem og sjov måde

For næsten 5 år siden skiftede Heidi Brund Laursen kontorstolen ud med havehandsker, og genoptog sin glæde ved at dyrke køkkenhave. Heidi startede i det små med de gængse grøntsager, og for hvert år der gik voksede den sig større og større, så familien i dag er pænt selvforsynende med flere slags grønt året rundt.

”Det rolige tempo blandt planterne, og den friske luft i kinderne giver mig en meningsfuld måde at leve livet på. Smagen og friskheden fra urter og grøntsager jeg selv har dyrket, er noget af det bedste jeg ved,” siger Heidi Brund Laursen.

Hendes fritidsinteresse blev for nylig til en levevej for mig, og i dag hjælper hun andre i gang med at etablere eller udvide deres køkkenhave på sit haveforløb ”Gå til køkkenhave” i Edslev lige udenfor Kolt. Inden længe er den længe ventede cykelsti etableret, så du også kan cykle hele vejen dertil.

Du kan betragte det som en ny fritidsaktivitet du kan gå til. Du modtager praktisk undervisning hos Heidi, og starter køkkenhaven op hjemme hos dig selv i samme periode. Igennem årets gang i haven kan du selv opleve, at dyrke dine egne urter og grøntsager og være med på holdet og server sommerens og efterårets grønt fra dine egne bede.

Sådan går du til have

Vi mødes 1-2 onsdage om måneden i min have. Enten kl. 10-12 eller 15.30-18

​Der er plads til 8 deltagere, og der er pt. 6 pladser tilbage.

​Du kan starte mellem onsdag den 17. januar og onsdag den 24. april kl. 15.30 – 18.30. Vi slutter den 11. december. 

​Her modtager du vejledning, praktisk undervisning og sparring til etablering, planlægning og pasning af din køkkenhave.

Det er for alle uanset erfaring og størrelsen på din køkkenhave.

Læs ALT det praktiske her: https://www.globalmind.dk/gaa-til-have

Du behøver ikke at ha’ “grønne fingre” eller anden forkundskab.

Kontaktinformation

mail: kontakt@globalmind.dk

mobil: 26371535