Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Fællesstedet blev en succes

 

I forsommeren mødtes en stor flok og byggede fællesstedet i området på Kolt Østervej, hvor der før lå en rideskole. Området blev især bygget af unge så de havde et sted at mødes. Fællesrådet har nu holdt evalueringsmøde med Gadeplan Aarhus. I løbet af sent forår og sommer har Gadeplan Aarhus jævnligt møder med politi, SSP og får rapporter fra institutioner om, hvordan det går med et lokalsamfund og eventuelle “situationer” som skal håndteres. En situation kan både være noget politimæssigt, hærværk osv. Sidste år lå Kolt-Hasselager ifølge Gadeplan Aarhus ret højt på listen over “situationer” hen over sommeren. I år har der været meget få meldinger. Gadeplan Aarhus er meget imponeret over Kolt-Hasselager som lokalsamfund var i stand til meget hurtigt at stable et fællessted på benene, at der var så stor lokal opbakning fra foreningslivet og at mange hjalp med at bygge. Vores metode bliver nu givet videre til andre lokalsamfund. I Fællesrådet går vi nu i gang med at tænke over, hvordan vi skaber noget mere blivende næste år, ligesom vi vil tage stilling til, hvad der skal ske med fællesstedet i vintermånederne.