Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Aktiviteter i juni 2021 på Koltgården

Er du til til tøjkøb, jazzkoncert, at strikke/hækle sammen eller samtalecafé så læs med her. Centerrådet på Koltgården inviterer til gode oplevelser

11. juni kl. 14-16: Samtalecafe på Koltgården

Over en kop kaffe og kage på Koltgården er der mulighed for at mødes til samtalecafé. Emnet er denne gang “coronatiden”, hvordan det har påvirket os og hvad vi gør fo rat komme videre. INgen tilmelding – bare kom.

22. juni: Aarhus Jazzorkester kl. 13-14 på Koltgården

Aarhus Jazzorkester med sangerinden Signe Juel kommer og underhodler på Koltgården. Efter koncerten er der kaffe og kage til kr. 40. Billetter bestilles hos Tirsdagsklubbens formand Agnes Nielsen på tlf. 24808349 den 11. juni kl. 16-17 (max 60 deltagere)

15. juni: Jysk Tøjsalg kl. 11-15 i cafeen på Koltgården

TØJLARS besøger Koltgården. Se kollektionen og gør en god handel. Der kan betales med betalingskort og mobile pay.

17. juni: Strik og hækling kl. 9.30-11.30

Kom på Koltgården, nyd en kop kaffe og tag snakketøj og strikke-/hækletøj med. Centerrådet har fået doneret en del garn, så hvis du manger, er du velkommen til at tage fra det lille lager. Vil du vide mere, så kontakt KIrsten Hedegaard på telefon 24409352 eller mail: kirstenhedegard@post.tele.dk