Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Tobias Trier koncert 31. juli

31. juli kommer Tobias Trier og spiller på Aarhus Hostel kl 15.30. Det er gratis og foregår enten ude eller inde alt efter vejret.

Tobias Trier har ord og toner i sin magt, når han vender hverdagslivet på vrangen og tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Det kan man opleve gennem en række iørefaldende melodier og finurlige tekster, når han optræder 31. juli. Det foregår på Aarhus Hostel.

Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet “Bag de blå persienner” og har sidenhen slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og entertainer på den danske musikscene. Senest har han udgivet albummet Tyfon i 2017.

Tobias Trier giver koncert lørdag 31. juli på Aarhus Hostel, Beringvej 1