Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Se materiale fra dialogmøde om seniorboliger

Der er her nedenfor mulighed for at se materialet som blev gennemgået, da Aarhus Kommune inviterede til dialogmøde om lokalplan X158 seniorboliger på Kunnerupvej 139

Aarhus Kommune er i gang med at planlægge for området. Tanken er at der skal være plads til tæt-lave boliger som er velegnede for seniorer. Det bliver lejeboliger. Lokalplanen vil beskrive, at der skal tages hensyn til landsby-stilen omkring området, da det hører til det helt gamle og oprindelige Kolt.

Der blev afholdt dialogmøde 22. juni 2023 hvor der kom mange input til Aarhus Kommune og spørgsmål til bygherre. Det var spørgsmål som, hvor store bliver boligerne? Kommer der ladestandere? Hvor mange badeværelser? Hvad bliver prisen? Der var ikke svar på alle spørgsmålene endnu, da det er helt tidligt i planlægningen. Der vil tidligst i sommeren 2024 være en lokalplan klar som er vedtaget. Og derefter kan byggeriet gå i gang.

Link til sagen på lokalplanportalen

Her er der direkte link til sagen på lokalplanportalen, hvor du også kan se oplægget fra mødet: Lokalplan X158 Seniorboliger ved Kunnerupvej 139, Kolt landsby – Lokalplanportal – Aarhus Kommune (niras.dk)

Se tidligere artikler om emnet:

22/6 dialogmøde om seniorboliger