Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Skærm på torvet til reklamer

Yaiii – endelig. Nu har vi en skærm på Torvet på Kolt Østervej 35-37.

Foreninger, institutioner, kirker, virksomheder og enkeltpersoner får nu mulighed for at reklamere for aktiviteter på skærmen, som rigtig mange mennesker går forbi hver dag. Skærmen vil skifte mellem reklamer for de enkelte aktiviteter med ca. 30 sek. mellemrum. Der vil maksimalt være tale om 11 forskellige ’reklamer’.   

Skærmen vil være klar til spots fra cirka midt i januar 2024, og vi sælger nu plads på skærmen.

Støtte fra Brugsforeningen Tryg til første års drift af skærmen, gør det muligt for Fællesrådet at lave et slagtilbud. Der har været stor interesse, og vi går allerede nu i gang med forsalg til plads på skærmen for 2024 

En aftale om fast plads på skærmen i hele 2024 koster kun 2900 kr. Så får du/I hver dag vist reklame for din aktivitet i lokalområdet. Normalprisen er 3889 kr.

Der er plads til 8 årsaftaler – først til mølle.

Med en årsaftale kan du selv skifte budskabet på dit spot som du/I ønsker. Fra dag til dag – uge til uge eller måned til måned. Hver aftale giver adgang til systemet, hvor man uploader sin reklame.

Man kan også købe reklame for en enkelt aktivitet i en måned. Igen kan vi sige tak til Brugsforeningen Tryg for, at intro-tilbuddet i 2024 er på kun 299 kr. for en måneds visning. Normalprisen er 324 kr. Månedsspot skal indrykkes senest 14 dage før visningen.

Tænk stort – det kan være reklame for en aktivitet, et møde, et foredrag, en nyhed, en tur, at få flere medlemmer, et foredrag, en oplevelse – ja kun fantasien sætter grænsen. For begge aftaler gælder: De er først indgået, når der er betalt.

Book spot: skriv til spot@kolthasselager.dk

Se mere info