Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Bevaringsværdige bygninger bliver registreret

Byrådet har besluttet, at der frem mod 2025 skal foretages en genregistrering af eksisterende bevaringsværdige bygninger, samt at det eksisterende register skal suppleres med en vurdering af alle bygninger opført før 1970. Aarhus Kommune er derfor ved at registrere bygninger, som skal vurderes om de er bevaringsværdige. Det foregår her i området (Kolt-Hasselager, Bering, Enslev, Edslev, Kattrup, Lemming) fra 12. februar til 31. marts 2024. Alle der er berørt direkte får direkte besked.

Kommunen samarbejder med Aarhus Stadsarkiv for at danne sig et billede over den historiske udvikling i Aarhus Kommune. Du har også mulighed for at dykke ned i historien på Stadsarkivets opslagsværk AarhusWiki. Her findes artikler om områder, gader og veje i Aarhus Kommune, se f.eks. fx Kolt Sogn – AarhusWiki.1