Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

19/4 Alle er velkomne på Torvet

kl. 16 fredag den 19. april 2024 indvier vi skærmen på torvet. Der er kaffe og kage og rådmand Rabih Azad-Ahmad kommer og indvier skærmen. Alle er vekomne

At det netop er rådmanden for Kultur og Borgerservice, som kommer, skyldes, at det netop er i et stærkt samarbejde mellem Kultur og Borgerservice og Borgmesterens afdeling, at vi nu har en skærm i Kolt-Hasselager.

“Der har længe været et behov for at kunne finde ud af hvad der foregår her i Kolt-Hasselager. Og der sker faktisk rigtig meget. Med skærmen på torvet ved Superbrugsen, er det nu blevet nemmere. Det kan vi takke Oplandspuljen i Aarhus Kommune for,” siger Karen Balling Radmer, formand for Kolt-Hasselager Fællesråd.

Skærmen er nemlig finansieret af oplandspuljen. Systemet til at lægge spots på skærmen er opbygget af Kultur og Borgerservice, og Brugsforeningen Tryg som ejer Superbrugsen i Kolt har betalt første års strøm, ligesom Superbrugsen velvilligt har lagt el-tavle til.

Skærmens spots er lige nu udsolgt. Starten for skærmen har dermed været flyvende.

“Og det skal fejres. I Fællesrådet håber vi, at rigtig mange vil dukke op.