Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Færre indbrud i Kolt-Hasselager

 

Fællesrådet deltager i Tryghedspartner-netværket i Aarhus Kommune, hvor Østjyllands Politi også er med. Her deler vi informationer, som kan skabe og bevare tryghed og forebygge indbrud og anden kriminalitet. I Kolt Hasselager Fællesråds område er der 3142 private husstande. I 2018 blev der anmeldt indbrud i 33 husstande. Det svarer til 1,05%  pr. 100 husstande i området. I 2015 var det 1,6 %. Det er en meget positiv udvikling, selv om der bliver flere og flere husstande i området. De mest udsatte boliger er en-familie-huse. Den mørke tid vi går i møde er højsæson (bortset fra sommerferien). Sørg for at have aktiv nabohjælp, lav tryghedsvandringer, hvor I nogle stykker i fællesskab holder øje med huse, der står tomme. Husk at din bolig skal se beboet ud, få nogen til at bruge skraldespanden, tømme postkasse, og hold øje med hinandens boliger. Du kan læse mere på tryghed.aarhus.dk.