Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

SPISELUND 24. oktober 2020

Så er vi klar til at få lavet vores Spiselund i lokalområdet. Til det har vi brug for jeres hjælp lørdag den 24. oktober 2020 kl. 10.00. Vi forventer, at det tager ca. 3-4 timer at få det lavet. Vi skal have plantet 15 frugttræer og 40 bærbuske. Desuden så skal der sættes pæle og opbinding ved alle frugttræer. Inden plantningen skal der graves frit, hvor træer og buske skal stå, og efter plantningen, skal der lægges flis ud. GKH Grundejerforeningen Kolt Haveby har vedlagsfrit stillet et areal på ca. 700 m2 til rådighed for os i nærheden af kælkebakken. Vi får et dejligt lukket område. Arealet er markeret med en rød cirkel på kortet herunder. Vi har derfor brug for nogle frivillige hænder til at hjælpe os med det. Mød op med skovl, spade og trillebør på dagen. Er der nogen som ikke lige har fysikken til at hjælpe med gravearbejdet, så kan man også hjælpe ved at komme med lidt kage eller andet. Vi sørger for, at der er kaffe/te/øl/vand. Projektet har kunne lade sig gøre ved, at vi har fået tilskud fra Smag på Aarhus i Århus Kommune samt SuperBrugsen Kolt og Brugsforeningen TRYG. Der skal lyde en stor tak til GKH, Smag på Aarhus og SuperBrugsen Kolt og Brugsforeningen TRYG for deres støtte til projektet. Giv venligst besked hvis man har mulighed for at hjælpe. Selv om vi er udendørs, så vil der blive taget alle nødvendige covid-19 foranstaltninger.