Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Vision og udviklingsplan for Kolt-Hasselager og omegn

Der er i november 2022 arbejdet med en ny udgave af den lokale vision og udviklingsplan – en vision 2.0

Der blev 31. oktober afholdt borgermøde fulgt op af yderligere et borgermøde og workshop i november. Herefter har en stærk arbejdsgruppe med repræsentanter fra foreninger, erhvervsliv, skole og beboere arbejdet med at revidere visionen. Det er blevet til Vision 2.0 som blev vedtaget på fællesrådets bestyrelsesmøde i februar 2023 og skal behandles på generalforsamling 21. marts 2023.

Se vision 2.0

Vision 1.0

Se vision og lokal udviklingsplan 

Lokal udviklingsplan appendix A og B

Vision og lokal udviklingsplan blev udgivet i marts 2019. Forud gik en proces, hvor Fællesrådet inviterede til borgermøde i oktober 2018 på Lokalcenter Koltgården, hvor vi først blev klogere på, hvor meget, der egentlig er planer om her i Kolt-Hasselager og omegn. Dernæst et borgermøde i november 2018, hvor de mange fremmødte borgere sammen satte fokus på, hvad os, der bor i Kolt Hasselager og omegn, vil. Det blev koblet med en undersøgelse blandt vores unge mennesker foretaget i sensommeren 2018. Undervejs har vi fået uvurderlig støtte og hjælp af en stærk arbejdsgruppe med repræsentanter fra vores foreninger, erhvervsliv, skole m.fl.

Bestyrelsen i Fællesrådet vedtog Vision og Lokal udviklingsplan i februar 2019 og har præsenteret den for generalforsamlingen den 27. marts 2019.

Vil du være klogere på, hvad vores unge mennesker gerne vil – og vil du se, hvad de mange borgere mente på borgermøde i november 2018, så tjek Appendix til Vision og lokal udviklingsplan. 

Vision bydelscenter

I februar 2021 har Fællesrådet på opfordring af rådmanden for Miljø og Teknik udarbejdet en vision for bydelscenteret på Kolt Østervej. Den er udarbejdet med udgangspunkt i Vision og Lokal udviklingsplan for Kolt-Hasselager og omegn.

Visionen inkluderer områderne:

  • Området ved Kolt gamle skole og boldbanerne, hvor der er planer om nye boligbebyggelser
  • Området mellem boldbanerne og Lokalcenter Koltgården, hvor Kolt Park er etableret
  • Området ved Kunnerupvej 139 hvor en privat investor ønsker at etablere bl. seniorbofællesskab
  • Området omkring Riis’ gård

Se visionen her