Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Vision og udviklingsplan for Kolt-Hasselager og omegn

Vision 2.0 er vedtaget på fællesrådets generalforsamling 21. marts 2023. Den er udarbejdet med afsæt i Vision og udviklingsplan fra 2019 og samt et borgermøde 31. oktober 2022 efterfulgt af en borgerworkshop i november 2022. Herefter har en arbejdsgruppe med repræsentanter fra foreninger, erhvervsliv, skole og beboere arbejdet med at udarbejde Vision 2.0.

Se vision 2.0

Vision 1.0

Se vision og lokal udviklingsplan 

Lokal udviklingsplan appendix A og B

Vision og lokal udviklingsplan blev udgivet i marts 2019. Forud gik en proces, hvor Fællesrådet inviterede til borgermøde i oktober 2018 på Lokalcenter Koltgården, hvor vi først blev klogere på, hvor meget, der egentlig er planer om her i Kolt-Hasselager og omegn. Dernæst et borgermøde i november 2018, hvor de mange fremmødte borgere sammen satte fokus på, hvad os, der bor i Kolt Hasselager og omegn, vil. Det blev koblet med en undersøgelse blandt vores unge mennesker foretaget i sensommeren 2018. Undervejs har vi fået uvurderlig støtte og hjælp af en stærk arbejdsgruppe med repræsentanter fra vores foreninger, erhvervsliv, skole m.fl.

Bestyrelsen i Fællesrådet vedtog Vision og Lokal udviklingsplan i februar 2019 og har præsenteret den for generalforsamlingen den 27. marts 2019.

Vil du være klogere på, hvad vores unge mennesker gerne vil – og vil du se, hvad de mange borgere mente på borgermøde i november 2018, så tjek Appendix til Vision og lokal udviklingsplan. 

Vision bydelscenter

I februar 2021 har Fællesrådet på opfordring af rådmanden for Miljø og Teknik udarbejdet en vision for bydelscenteret på Kolt Østervej. Den er udarbejdet med udgangspunkt i Vision og Lokal udviklingsplan for Kolt-Hasselager og omegn.

Visionen inkluderer områderne:

  • Området ved Kolt gamle skole og boldbanerne, hvor der er planer om nye boligbebyggelser
  • Området mellem boldbanerne og Lokalcenter Koltgården, hvor Kolt Park er etableret
  • Området ved Kunnerupvej 139 hvor en privat investor ønsker at etablere bl. seniorbofællesskab
  • Området omkring Riis’ gård

Se visionen her