Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Når pengene er vigtigere end lokalsamfundet

En lille ændring i en lokalplan er undervejs – en kæmpe forandring for os her i Kolt-Hasselager, Kattrup og Enslev. For konsekvensen er, at der gøres plads til en 15-20 meter høj og op til 300 meter lang bygning til transportvirksomhed for enden af Mosegårdsvænget. Derfor har fællesrådet sammen med borgere i Enslev og Kattrup skrevet dette debatindlæg som fortæller historien.

https://aarhus.lokalavisen.dk/debat/ECE16287297/debat-naar-pengene-er-vigtigere-end-lokalomraadet/

På vegne af borgerne i Enslev og Kattrup deler vi også denne underskriftsindsamling imod at det skal blive muligt at bygge så stor en bygning. Vi vil i stedet have en lokalplan, der tager højde for både erhvervsmuligheder og de fine rekreative muligheder i området, og at der ikke bygges så højt, at det fuldstændig ændrer områdets udtryk og kan ses på lang afstand.

https://www.skrivunder.net/hjalp_os_med_at_sige_nej_tak_til_kampe_transport_-_mastodont_i_vores_by_kolthasselager

Husk at bekræfte din underskrift via din email.

Billedet er taget på Mosegårdsvænget. Gult kryds på billedet ovenfor. Tre containeres samlede højde er ca. 7,5 meter og tilladt byggehøjde i denne del af området er 10 meter. Den virksomheder som ønsker at bygge forventer at få lov til at bygge i 15-20 meters højde.