Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

Bygmagrunden. Forslag til lokalplan på vej

Så er en lokalplan for at omdanne den nuværende Bygma-grund for enden af Hasselager Stationsvej påvej. Forslaget skal gøre det muligt at opføre cirka 70 boliger i to etager som rækkehuse eller lave etageboliger.

Området er ejet af en privat udvikler og har tidligere huset et Bygma byggemarked. I dag står bygningerne tomme.

Forvaltningen i Teknik og Miljø har modtaget et forslag til lokalplan fra grundejers konsulent, og den er i intern høring i Teknik og Miljø. Herefter kommer lokalplanen til offentlig fremlæggelse, det forventer forvaltningen vil ske om cirka 4 uger fra ultimo februar 2021.

Tidligere artikel om emnet

Kilde til oplysningerne: Dagsorden Teknisk Udvalg 1. feb 2021 (se bilag om orientering om Kolt-Hasselager)