Kolt-Hasselager

Kolt-Hasselager Fællesråd

Nyheder og informationer fra Kolt-Hasselager Fællesråd

21/2 Præteens og teenagere. Sådan ruster vi dem – og os til livet med dem.

Kom og oplev børne- og forældreekspert Sofie Münsters foredrag ”Præ-teens og teenagere: Sådan ruster vi teenagere til livet – og os selv til livet med dem” tirsdag d. 21. februar kl. 19 i Kolt Sognegård. Her vil Sofie Münster fortælle, hvordan du kan bevare den tættest mulige relation til dit (store) barn i en periode, hvor det i bund og grund forsøger at løsrive sig fra dig.

Med humor og lettilgængelig viden får forældre en grundlæggende indsigt i og konkrete værktøjer til at støtte deres børn i de år før og under puberteten, der er den største forandring siden deres første leveår. En periode, der er en stor omvæltning – ikke kun for børnene, men også for os forældre.

Sofie Münster er fast forældrerådgiver på Go’ Morgen DK på TV2 og forfatter til flere bøger om opdragelse. Hun står også bag portalen Nordicparenting.dk

Billetter koster 125 kr. + gebyr og kan købes via koltkirke.safeticket.dk senest d. 17.2.